Kall pastasallad med räkor
4 portioner
- 400 gr okokt pasta
- 1 röd lök
- 300 gr matlagningsyoghurt
- 1 knippa dill
- 200 gr skalade räkor
- 65 gr (1 påse) färsk babyspenat
- 1 morot
- 1 tsk chilipulver
- salt
- peppar
Gör så här:
Koka pastan.
Finhacka lök och dill, skala och hyvla moroten på längden. Blanda lök, dill, morot, räkor, spenat, chilipulver och yoghurt i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Blanda ihop alltsammans ordentligt med pastan, det spelar ingen roll om pastan är varm eller kall.
Garnera med dill.
För er Viktväktare:
Points: 41 P för allt om man använder Larsas Fettfria Yoghurt.
Personliga Points: 41-46 PP för allt om man använder Larsas Fettfria Yoghurt.
Mitt WW: Grön 44, Blå 39, Lila 0 för allt om man använder Larsas Fettfria Yoghurt och fullkornspasta (på Lila).
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 1 222 times, 1 visit(s) today