Du i Fokus

Om oss

Marlene_och Martin_about

Du i Fokus vänder sig till både män och kvinnor, med allt från teknik och elektronik till mode och skönhet. Lite upplevelser och matlagning på det så har vi lyckats plocka delar ur hela livet och mixat det till ett spännande äventyr som vi hoppas ska locka er.

Vi som driver magasinet heter Marlene och Martin. Vi har tidigare jobbat tillsammans inom hälsobranschen och särskilt med viktminskning. Nu har Martin bytt karriär och arbetar som systemutvecklare/konsult på Active Solution och med webmagasinets layout medan Marlene driver sin blogg (fd ensamma mamman), skriver texter till magasinet och tar hand om sig själv. Vi vill fylla livet med minnen och upplevelser, det som vi anser är själva livet. Det viktigaste för oss är att skapa minnen som vi kan leva på när allt känns trist och att må så bra som möjligt. Dit finns det många vägar.

Vår vision med magasinet är att alla ska kunna hitta något intressant, få tips på saker att göra, äta eller besöka, som sätter extra guldkant på livet. Saker som får oss att må bra så vi kan njuta lite extra.

Kom gärna med förslag på sånt ni vill veta mer om och saker vi kan skriva om – så att magasinet kan utvecklas och “leva”. För tips, samarbetsfrågor, reklamplats och annat: maila oss på info@duifokus.se

Hoppas ni gillar Du i Fokus och även tipsar andra om oss!

Missa inte att vi finns även på Instagram och Facebook.

Ge Dig en underbar dag med det där lilla extra!

Marlene & Martin

Visited 522 times, 1 visit(s) today