Ostgratinerad kyckling med chilisås

skriv ut
4 portioner
  • 500 gr kycklingfilé
  • 2oo gr matlagningsyoghurt
  • 1/2 dl chilisås (tomat)
  • 2 dl riven ost
  • salt
  • peppar
Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader.

Bryn kycklingen lite snabbt, så det blir en stekyta. Lägg över kycklingen i en ugnssäker form.

Blanda matlagningsyoghurt och chilisås, smaka av med salt och peppar. Fördela blandningen jämnt över kycklingen. Strö över riven ost och grstinera i ugn ca 20 minuter.

Servera med ris och en fräsch sallad.

 

För er Viktväktare:

Mitt WW: Grön 13, Blå 6 för allt om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt. Lägg till för ris.

 

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita