Ugnsbakad fisk i mild sås
Till 4 portioner behöver du:
- 600 g vit fiskfilé
- 2-3 vitlöksklyftor
- 1 röd spetspaprika
- Basilika
- 1 näve bladspenat
- 3 dl Kelda Mild Citronsås
- 1 dl riven ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Salta fisken och krydda fisken med basilika. Lägg den sedan i en ugnssäker form. Skala och hacka vitlöken. Skär upp paprikan och skölj bladspenaten. Strö vitlöken och paprikan över fisken, samt bladspenaten runt om.
Häll såsen över fisken och strö över osten. Stek i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
Servera fisken med kokt potatis och sallad.
För er viktväktare:
Mitt WW: Grön 5, Blå 4 per portion och du använder 17%-ig ost. Lägg till Points för potatis.
SmartPoints Flex: 4 SP Flex per portion och du använder 17%-ig ost. Glöm inte lägga till Points för eventuell potatis.
SmartPoints: 5 SP per portion och du använder 17%-ig ost. Glöm inte lägga till Points för eventuell potatis.
Recept och bild – Nadjaskitchen
Visited 78 times, 1 visit(s) today