Du i Fokus
Hälsa & MotionTeknik

Samsung presenterar Galaxy Watch3 och Galaxy Buds

skriv ut
Galaxy Watch3 är nästa generations smartklocka som kombinerar en klassisk, tidlös design i rostfritt stål och äkta läderarmband med den senaste teknologin för produktivitet, hälsa och välmående. Galaxy Buds Live har en stilren, ergonomisk design och erbjuder ett trådlöst ljud av allra högsta kvalitet som gör det möjligt att höra omgivningen obehindrat, samtidigt som störande bakgrundsbrus reduceras.

Galaxy Watch3 och Galaxy Buds Live kopplas sömlöst samman med hela Galaxy-ekosystemet för att underlätta din vardag och göra det enklare att leva hälsosamt. De nya produkterna är fulla av nya innovationer som gör det enklare att kommunicera och njuta av vardagen.

–Wearables är ett av de områden som utvecklas snabbast i vår bransch och innovationen går i rask takt. De senaste månaderna har vi sett en stark tillväxt då många människor är intresserade av smartklockor och trådlösa hörlurar för att hantera den nya vardag vi ställts inför, säger Rikard Skogberg, Product Manager Wearables på Samsung i Norden.

Galaxy Watch3 är en riktig premiumklocka med sin tunna och lätta design i rostfritt stål med äkta läderarmband. För första gången kommer den också i en titanium-modell som är både tålig och elegant. Galaxy Watch3 har, likt föregångarna, en roterande bezel som gör den enkel och smidig att använda. Genom att vrida på denna kan du smidigt hoppa mellan widgets och applikationer eller titta på dina meddelanden. Jämfört med den första Galaxy Watch-modellen så är nya Galaxy Watch3 14 % tunnare, 8 % mindre och 15 % lättare – samtidigt som den har en större display än tidigare. Du kan enkelt anpassa urtavlan för att matcha din personliga stil genom att välja mellan mer än 80 000 urtavlor i Galaxy Store, eller skapa din egen och själv välja vilken information som ska visas på klockan.

För varje ny modell av Galaxy Watch blir klockan smartare och Galaxy Watch3 erbjuder bland annat nya funktioner inom träning och hälsa. Till exempel blir det möjligt att mäta syreupptagning och syresättning av blodet och ge konkreta tekniktips på hur din träning kan utvecklas och du har tillgång till mer än 120 olika video-workouts.

Galaxy Buds Live har en snygg design och en fantastisk passform som gör att du kan ha hörlurarna i öronen hela dagen. Hörlurarna erbjuder ett imponerande ljud optimerat av AKG med fyllig bas och krispig diskant så att du kan uppleva musik så som artisten vill att det ska låta. Den nya innovationen Active Noise Cancellation (ANC) for open type gör det möjligt att höra omgivningen obehindrat, samtidigt som störande bakgrundsbrus reduceras. På så sätt kan du till exempel filtrera bort störande ljud från trafik utan att behöva känna dig instängd eller bortkopplad från omgivningen.

Galaxy Buds Live är kompatibla med en lång rad produkter och du kan enkelt byta mellan dina uppkopplade enheter utan att behöva koppla bort eller ansluta en ny enhet. Om du har en av de senaste Galaxy-mobilerna får du tillgång till ännu fler möjligheter. Batteriet håller hela dagen och räcker totalt till 20 timmars lyssning utan extern laddning (ca 6 timmar + ytterligare ca 15 timmars laddning i etuiet). Batteriet laddas snabbt och endast 5 minuters laddning kan ge upp till en timmes speltid.


Galaxy Watch3 och Galaxy Buds Live kommer att finnas på den svenska marknaden från och med den 21 augusti.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 7 times, 1 visit(s) today