Du i Fokus
Hem & Inredning

JYSKs nya Nordic Mood kollektion med rustik touch

skriv ut
Fyra gånger om året sätter JYSK ihop en ny trendig kollektion av produkter under namnet Nordic Mood. Produkterna visas upp tillsammans i butikerna så att kunderna kan få inspiration till hur produkterna kan se ut i det egna hemmet. Rustika ytor och brända kulörer kännetecknar höstens Nordic Mood.

– Med vår senaste Nordic Mood kollektion vill vi omfamna alla unika former och vackra färger från förr och ge dem en modern boost för att passa in i dagens inredning, säger Tina Nymann, inköpare hos JYSK.

Ett exempel är vasen SVERRE vars form tar inspiration från antiken med en rustika och terrakottafärgade yta ger liv till din inredning. Den dekorativa fjäderliknande konstväxten KRISTOFFER passar perfekt i vasen men kan också stå för sig själv, ensam eller som en bukett.

Serveringen blir också en fröjd med det rustika stengodset ASKE i en vacker brun färg som kan användas för middagsserveringar eller bara som en enkel dekorativt fat. Utöver ASKE ingår också de praktiskt stapelbara och vackert färgade, handblåsta glasmuggarna ANDERS  i den nya Nordic Mood kollektionen.

Alla produkter i kollektionen finns till salu och visas i JYSKs butiker från den 5 augusti.

 

 

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 6 times, 1 visit(s) today