Champinjoner fyllda med fetaostkräm
ca 15 stycken
- 15 stycken stora champinjoner
- 200 gr Fetaost
- 150 gr Grekisk Yoghurt
- svartpeppar
Gör så här:
Ta försiktigt bort foten på varje champinjon. Låt fetaosten rinna av och smula sedan ner den i en matberedare, grovhacka häften av champinjonfötterna och häll även ner dessa i matberedaren. Tillsätt yoghurten och mixa ihop alltsammans till en slät kräm, smaka av med peppar.
Fyll varje champinjon med krämen, gärna överfullt och grilla dem eller kör i ugnen tills de får färg.
För er Viktväktare:
Points: 5 P för allt, om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.
Personliga Points: 5-7 PP för allt, om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.
Mitt WW: Grön 6, Blå 4, Lila 4 för hela satsen om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.
SmartPoints Flex: 4 SP Flex för hela satsen om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita