Du i Fokus
Mat & Dryck

Räk- och romsås

skriv ut
4 portioner
  • 1 röd lök
  • 300 gr grekisk yoghurt
  • 140 gr skalade räkor
  • 1 burk stenbitsrom
  • 1 knippa gräslök
  • salt
  • peppar
Gör så här:

Hacka löken, finhacka gräslöken. Blanda lök, yoghurt, räkor och rom i en skål. Smaka av med salt och peppar.

Servera med tex bakad potatis och garnera med gräslök, eller som innehåll i smörgåstårta eller wraps.

För er Viktväktare:

Points: 0 P för all sås om man använder Larsas Grekiska Fettfria Yoghurt. Lägg till för ev bakpotatis eller annat.

Personliga Points: 0-10 PP för all sås om man använder Larsas Grekiska Fettfria Yoghurt. Lägg till för ev bakpotatis eller annat.

Mitt WW: Grön 7, Blå o, Lila 0 för all sås om man använder Larsas Grekiska Fettfria Yoghurt. Lägg till för ev bakpotatis eller annat.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 1 535 times, 1 visit(s) today