Du i Fokus
Hälsa & MotionMode & Skönhet

Skin Logic Sol – vårdande solskydd för alla åldrar

skriv ut
Apoteksgruppen lanserade nyligen en helt ny solskyddsserie under varumärket Skin Logic. Serien består av vårdande och återfuktande solskydd för alla åldrar och innehåller ingredienser som skyddar, vårdar och återfuktar huden.

Skin Logic är Apoteksgruppens eget varumärke som skapades med övertygelsen att alla förtjänar effektiva hudvårdsprodukter till ett överkomligt pris. Nu utökas sortimentet med solskyddsprodukter för vuxna och barn. Solskyddsserien består av skonsamma produkter av hög kvalitet som effektivt skyddar mot solens strålar – samtidigt som de vårdar huden.

– Vi är mycket glada och stolta över att utöka Skin Logics sortiment och kunna erbjuda prisvärda solskyddsprodukter för både vuxna och barn. Vi hoppas att alla ska hitta nya favoriter inför den kommande solsäsongen, säger Daniel Lindin, sortiment- och inköpsdirektör på Apoteksgruppen.

Samtliga solskyddsprodukter innehåller både UVA- och UVB-skydd och är extra vattenresistenta. Produkterna är milt parfymerade, dermatologiskt testade och går snabbt in i huden utan att kladda. Produkterna för barn är oparfymerade och extra skonsamma mot känslig hud. Alla produkter tillverkas i Sverige.

Produktserien består av 10 solprodukter varav två är framtagna för barn. Solskyddsprodukterna har ett skydd mellan SPF 15 och 50+ och finns för ansikte och kropp. Utöver solskyddsprodukterna lanseras även en eftervårdande After Sun.

Produkterna kostar mellan 49 och 189 kr och finns på Apoteksgruppens samtliga apotek samt på apoteksgruppen.se

 

Text och bild – Pressmaterial

Visited 251 times, 2 visit(s) today