Äggsallad till picknick eller fyllning
4 portioner
- 8 hårdkokta ägg
- 1/2 dl matlagningsyoghurt eller majonnäs
- 1/2 dl hackad dill
- 3 msk hackad gräslök
- 1 msk dijonsenap
- salt
- peppar
Gör så här:
Skala och hacka äggen. Blanda ihop alla ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
Servera i bröd, wraps, som tillbehör på en buffé eller som fyllning i en smörgåstårta.
För er Viktväktare:
Points: 0 P för hela satsen, om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.
Personliga Points: 0-20 PP för hela satsen, om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.
Mitt WW: Grön 17, Blå 1, Lila 1 för hela satsen sallad, om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.
Recept & Bild – Martin Jikita
Visited 130 times, 1 visit(s) today