Du i Fokus
Hälsa & Motion

Spartan Trainer Wrist HR – en ny och lätt GPS-klocka

skriv ut
Suunto Spartan-familjen blir större i och med lanseringen av Spartan Trainer Wrist HR – en elegant och lätt träningsklocka med GPS som passar aktiva människor. Spartan Trainer är betydligt mindre i storlek jämfört med sina föregångare, men kommer fullmatad med mångsidiga träningsfunktioner, daglig aktivitetsregistrering, samt pulsmätning på handleden med teknik från branschledande Valencell.

Tydliga diagram i färg som är lätta att läsa av ger dig feedback och sammanställningar dygnet runt, varje dag, medan dagliga målsättningar för steg och kalorier hjälper dig hålla formen. Med puls- och rörelsemätning på handleden, anpassningsbara urtavlor och träningsfunktioner för många olika sporter är Spartan Trainer redo att bli din träningspartner.

Spartan Trainer väger endast 56 gram (66 gram med en metallinfattning) och den är så lätt att du knappt känner den på handleden! Den finslipade designen passar även bra för smala handleder. Den är vattentålig till 50 meters djup och har en batteritid på upp till 10 timmar (30 timmar med alternativ för energisparläge).

Spartan Trainer bygger vidare på Suuntos anrika äventyrshistoria. Klockan är utrustad med GPS-navigering och en spårvy som gör det enkelt att utforska nya rutter och platser – samtidigt som du kan vara säker på att alltid hitta hem. Den använder en världsledande teknik för optisk pulsmätning från Valencell, samma teknik som finns i Suunto Spartan Sport Wrist HR. Utöver pulsmätningen på handleden kan Spartan Trainer även användas i kombination med pulsbälten över bröstet, t.ex. Suunto Smart Sensor.

Suunto Spartan Trainer Wrist HR finns i fem olika modeller: Guld och Steel med iögonfallande detaljer i rostfritt stål passar dig som vill ha en elegant och urban stil, medan modellerna Ocean, Blue och Black har en sportigare look. Det rekommenderade försäljningspriset för Suunto Spartan Trainer Wrist HR är 2600–3100 kr.

 

Text och bild – Pressmaterial

Visited 13 times, 1 visit(s) today