Du i Fokus
Hälsa & Motion

Rusta gör det enkelt att träna hemma!

skriv ut
Mer tid på hemmaplan har gjort att fler fått upp ögonen för träning som är enkel och kan utföras med få redskap. Nu uppdaterar Rusta sitt breda utbud av praktiska träningsredskap, och släpper flera nyheter i vårens färgskala. Här finns prisvärda redskap för både styrketräning och avkopplande yoga.

Hitta harmonin med yoga

Yoga är perfekt att utföra i hemmets lugna vrå, och i vår finns flera nyheter för såväl nybörjaren som den erfarne yogin. En yogamatta i naturgummi med snyggt marmortryck ger perfekt dämpning vid övningar på golvet. Med ett toppskikt av mikrofiber är mattan både mjuk och len mot huden samtidigt som den ger ett bättre grepp.

Med ett stickat fodral till yoga- eller pilatesbollen får du ett bekvämt överdrag vid träning, yoga och balansövningar. Dessutom blir bollen en snygg inredningsdetalj och en perfekt ergonomisk sittplats till hemmakontoret.

Skapa en egen liten oas för avkoppling. Rustas nya LED-lykta i bambu med japansk touch är en perfekt stämningssättare på yogapasset. Kombinera med en luftfuktare för att uppnå en lugn och harmonisk stämning och ett bättre inomhusklimat.

Uppdatera hemmagymmet

Bland Rustas träningsnyheter hittar du allt från hantlar i olika tyngder till resistance bands i tvättbar textil. Träningsband ger en skonsam träning där du kan anpassa motståndet efter din egen nivå.

Med en laddningsplatta för trådlös laddning av din smartphone behöver du inte längre oroa dig för att mobilen ska ladda ur mitt under träningspasset. Kombinera med textilklädda sladdar i olika färger och du är redo att kickstarta året med hälsan i fokus.

 

Text och bild – Rusta 

 

Visited 73 times, 1 visit(s) today