Våfflor – en “smalare” variant
ca 2-4 våfflor
- 1 dl havregryn
- ½ tsk bakpulver
- 1 nypa salt
- 1 tsk socker
- 2 msk mjölk
- 1 ägg
- 50 g kvarg
Gör så här:
Vispa eller mixa bara i hop alla ingredienser till en slät och fin smet. Grädda i våffeljärn.
Servera med valfria tillbehör.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 0 P för hela satsen om man tar sötströ istället för socker, lättmjölk och 0,2%-ig kvarg. Lägg till P för fettet du tillagar med.
Points: 3 P för hela satsen om man tar sötströ istället för socker, lättmjölk och 0,2%-ig kvarg. Lägg till P för fettet du tillagar med.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 5 356 times, 1 visit(s) today