Du i Fokus
Hälsa & Motion

Hemtex nya kollektion för yoga och hemmaträning

skriv ut

Nu lanseras Body & Mind – ett nytt koncept på Hemtex, med yoga- och träningsprodukter för alla som vill ha mer rörelse i sitt liv.

Kollektionen har skapats med tillgänglig hemmaträning i åtanke, och syftar till att göra det enkelt att prioritera rörelse, oavsett om du väljer yogaövningar, styrketräning med elastiska band eller en kort stund med avslappningsövningar på träningsmattan.

Kollektionen består av yogamattor, balansbollar, meditationskuddar, yogablock, massagebollar samt träningsband, träningsmattor och träningsbollar.


Yogaprodukterna är gjorda av 100% naturlig kork vilket gör att de ligger stadigt på golvet. Träningsmattan ger ett bra grepp för de olika yogaställningarna, och du slipper halka under övningarna. Kork är också en bekväm träningsyta för hud och fötter.

Även om det finns både yoga- och träningsprodukter är kollektionen främst yogainspirerad, därav lotusblomman på produkt och förpackning. Produkterna kommer i naturliga och mjuka färger och ska kunna placeras i vardagsrummet utan att förstöra inredningen.

Yogamattan kommer med ett multiband i bomull som även kan användas för stretchövningar, och som gör mattan lätt att bära med sig.

Kollektionen finns att köpa online på hemtex.seText och bild – Pressmaterial

Varje rörelse spelar roll!

Visited 35 times, 1 visit(s) today