Du i Fokus
Mode & Skönhet

Atelier Rouge’s bröllopskollektion är här!

skriv ut

Atelier Rouge vill fira kärleken med den limiterade bröllopskollektionen Say I Do. I kollektionen ingår fem nagellack i en ljus och vacker färgpalett som går i mjuka pastelltoner. Färgerna är handplockade för att tillgodose både den som önskar en mer nedtonad manikyr med ljusa naglar eller den som vill addera en diskret färgklick.

Nagellacket har under de senaste åren fått allt större uppmärksamhet och är för många en viktig detalj som sätter en extra guldkant till sin look. In minst på bröllopsdagen, en av de mest minnesvärda dagarna i livet, när varje detalj är noggrant genomtänkta – så väl val av klänning, håruppsättning som naglar.

För att hylla kärleken när bröllopsklockorna ringer tätt, har Atelier Rouge tagit fram en limiterad bröllopskollektion i fem väl utvalda nyanser med glossy finish som går i klassisk vit, rosa, blått, grönt och aprikos. Tie The Knot, Bridesmaids, Something Blue, Maid of Honor och Meet The Parents. Kulörerna harmonierar även väl med varandra och är lätta att matcha till bröllopssäsongens alla festblåsor. .

Kollektionen säljs exklusivt på KICKS, online och i butik och kostar 79 kr för ett nagellack innehållande 8 ml.Text och bild – Pressmaterial

Visited 38 times, 1 visit(s) today