Du i Fokus
Hälsa & MotionMode & Skönhet

Fjärilar och blommor piggar upp träningen

skriv ut
Röhnisch romantiska look får en sportig injektion! Kvinnor som tar sin träning på allvar, kräver spännande design men aldrig på bekostnad av funktionen eller miljön. Våren och sommaren hos Röhnisch bjuder på fjärilar och blommor som piggar upp träningen!

8

Röhnisch färger för våren och sommaren 2017 är pasteller som pigmenterats upp för att tillföra energi i löpspåret, på golfbanan eller på gymmet. Namnen på färgerna har hämtats med inspiration från fjärilarnas & blommornas värld.

Allt fler aktiva kvinnor är idag yogautövare. Vi använder yogan både som ett komplement för att bli mer kompletta inom t.ex. löpning eller som en enskild aktivitet. Röhnisch vill tillföra färg, lyster och fina textila prints i yoga shalan! Alla kvaliteter och modeller inom yogasegmentet är mjuka och följsamma för bästa flexibilitet. 2017 års stora yogafärger är marinblått, lavendel och turkos.

För löparkvinnnor tillförs en känsla av Sports Couture. Färgerna är blå/vita inspirerade av klassiskt porslinsmåleri. De små men viktiga detaljerna på plaggen i Runners Delight har en klar gul färg, materialen och passformen är noggrant utprovade för att passa en kravställande löparkvinna.

img_4645

Blommiga prints visar vägen för sommaren! Röhnisch Beach kollektion är full av klara pasteller & blommor som visar att badsäsongen äntligen har kommit. Här finns strandkläder i det åtråvärda segmentet som befinner sig mitt emellan sport och fashion. Bland både toppar & underdelar kan soldyrkaren välja mindre täckande modeller och den sportiga kvinnan lite mer täckande modeller och alla går att mixa & matcha med varandra.

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

Visited 14 times, 1 visit(s) today