Du i Fokus
Hälsa & MotionResor

Ving lanserar sju nya yogaresor

skriv ut
Ving fortsätter sin satsning på att bredda programmet med fokus på fler personliga upplevelser och välmående. Nu lanseras sju nya yogaresor, bland annat två spännande resor där yoga kombineras med klättring på Mallorca respektive kitesurfing på Kap Verde under en vecka.

I Vings utbud finns närmare 140 hotell som erbjuder yoga, och på Vings egna familjehotell Sunwing Family Resort och O.B.C. by Sunwing samt vuxenhotellen Sunprime Hotels  finns ett flertal yogaklasser att delta i under semestern. Därutöver finns en rad olika destinationer världen över som lämpar sig utmärkt för yoga. Nu utökas Vings utbud dessutom ytterligare med sju arrangerade yogaresor.

– En yogaresa är en perfekt reseform som både kombinerar träning, upplevelser och avkoppling på varmare breddgrader. Vi ser ett ökat intresse för just yogaresor och är därför väldigt glada över att nu kunna presentera sju spännande nyheter i programmet, både för dem som är mer äventyrslystna av sig och för dem söker avkoppling i vackra miljöer. Vill man inte åka på en renodlad yogaresa har vi ett stort utbud av hotell som erbjuder yogaklasser, framför allt på våra koncepthotell. För oss är det viktigt att alla kan hitta den yoga-upplevelse som passar just dem, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Vings yogaresor går till fyra populära och vackra destinationer vid Medelhavet, på Kanarieöarna och Kap Verde. Till de mer spektakulära resorna hör yogaresan till Mallorca, som arrangeras under hösten, där yogaklasser och avkoppling kombineras med klättring och vackra naturupplevelser. Under veckan kan deltagarna vara med i dagliga yogapass och i klättringsturer. Bor gör man på Vings populära vuxenhotell Sunprime Waterfront i Playa de Palma, strax utanför Palma.

Vill man hellre kombinera yoga med fartfylld vattensport arrangerar Ving en spännande resa till Kap Verde där man får möjlighet att kombinera en veckas yoga med kitesurfing. Bor gör man direkt på stranden med bästa möjliga läge. Varje dag inleds med 90 minuters yoga och därefter ges Kitesurfing-lektioner under ledning av danska mästaren i kitesurfing, Emely Freja.

Till ön Lefkas i Grekland arrangeras tre resor under sommaren och hösten tillsammans med erkända yogalärare. Bor gör man på hotellet Porto Galini, ett femstjärnigt hotell i klassisk grekisk stil beläget i vackra omgivningar. Hotellet har två yogashalas med vacker utsikt över havet.

På Teneriffa kan Ving erbjuda två välgörande resor till yoga-retreatet Mandala de Masca i den vackra Mascadalen. Yoga, meditation och mindfulness står på agendan och här får man en vecka med total återhämtning, inre närvaro, och personlig utveckling, natursköna vandringar och vegetariska middagar.

 

Vings yogaresor 2021/2022

–  Yogavecka på Lefkas, 12-19 juni 2021, med Naofall Quazzani

– Yogaretreat på Lefkas, 21-28 augusti 2021, fokus på Self Love med Livia Wanntorp

– Yogaresa till Lefkas, 25 september-2 oktober 2021, med Pernilla Cristvall

– Yoga- och klätterresa på Mallorca, 4-11 september 2021, med Johanna Nygård och Aschima

– Yoga- och Kitesurfingresa på Kap Verde, 7/8-14/15 mars 2022

– Yogaretreat på Teneriffa, 19-26 oktober 2021, Relax & Renew med Livia Wanntorp

– Retreat med yoga, meditation och mindfulness på Teneriffa, 16-23 januari 2022

 

Självklart anpassar man resorna efter pandemin och följer de restriktioner som finns.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 21 times, 1 visit(s) today