Du i Fokus
Mat & Dryck

Triumf Glass våren 2021

skriv ut
Triumf Glass firar 75 år och börjar firandet med att presenterar tre nya glasspinnar. Vårens nyheter är en blandning mellan välkända favoriter i nya tappningar och en sprakande smaksensation där lakrits står i fokus.

– Tillsammans med välkända smaker har vi i år tagit fram en unik lakritsglass till vårt egna premiumvarumärke Farbror Arnes. Lakrits har varit en efterfrågad smak från våra konsumenter och vi tror att denna glass ska vara given till alla lakritsälskare säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass.

Farbror Arnes Saltlakrits:
Att lakrits är en smak för den äventyrlige, det är sedan gammalt. Nu utökas premiumserien med smaken Saltlakrits. Len vaniljglass gjord på färsk grädde med lakritsås, doppad i vit choklad och salta lakritscrumbs. En sötsalt smaksensation helt enkelt.

Tutti Frutti isglass:
Den barnsligt goda Tutti Fruttiglassen är tillbaka som isglass! Läskande god glass med smak av det välkända Tutti Fruttigodiset. Perfekt svalkande isglass en varm sommardag.

Snickers
Snickersglassen är en favorit hos många, nu finns glassen även på pinne!
Glassen är som bekant gjord på en krämig gräddglass med jordnötter, seg mjuk kola täckt med ett skal av choklad.

Testpatrullen har smakat nyheterna och placerar Farbror Arnes Saltlakrits som årets vinnare. Vit choklad och saltlakrits passar perfekt ihop! Snickers är aldrig fel och som glass på pinne gör den sig väldigt bra. Isglass är isglass och tuttifrutti är tuttifrutti. Uppfriskande och svalkande, finns inte så mycket mer att säga om det.

 

När Triumf Glass firar jubileum bjuder man på fler nyheter. Under året kan vi bland annat se fram emot Premium mjölkchoklad från Fazer i pintform och Pepparlakrits – en dessertglass som består av len lakritsgräddglass med pepparhetta. Våren blir god, nu ska det bara bli lite varmare glassväder.

 

Text & Bild – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 17 times, 1 visit(s) today