Moroccanoil Body Collection relanseras

skriv ut
Moroccanoil fortsätter sin sensoriska resa genom medelhavet och lanserar nu Moroccanoil Body Collection. Kollektionen är en relansering där vissa produkter har gjorts om, några favoriter består och andra ljuvliga nyheter tillkommit, bland annat fem nya dofter.

Som en del av Moroccanoil’s pågående engagemang för miljön relanseras Moroccanoil Shower Gel Fragrance Originale, Moroccanoil Body Butter och Moroccanoil Body Sufflé i nydesignad förpackning med en återvinningsbar plastflaska och glasburk. Hela Oil Collection där Dry Body Oil, Pure Argan Oil, Shimmering Body Oil och Night Body Oil ingår är produkter som kvarstår.

Den nya kollektionen innehåller en Body Lotion, Hand Wash samt en relansering av Shower Gel – alla tillgängliga i signaturdoften Moroccanoil, Fragrance Originale, samt fem nya marockanskt inspirerade dofter:

Ambiance de Plage: varm, upplyftande och exotisk doft med toner av gardeniablad och riven kokos.
Ambre Noir:
 inbjudande, varm och kryddig doft med toner av kustnära bärsten, kanel och vit kardemumma.
Bergamote Fraîche:
energigivande och uppiggande doft. Den perfekta balansen mellan livlig bergamott och lugnande mynta.
Oud Minéral:
uppfriskande doft med fräscha dofter av havssalt och rökt cederträ.
Spa du Maroc:
exotisk marockansk spa-inspirerad doft som blandar svartvinbär, vild patchouli (lavendelvanilj) och Zanzibar-kryddnejlika.

Först ut är Moroccanoil Shower Gel, som är en relansering i nydesignade förpackning. Den har en högkoncentrerad formula som är berikad med arganolja som återfuktar när den rengör och lämnar huden fräsch och återupplivad. Lämplig för alla hudtyper och finns nu i alla sex Moroccanoil-dofter.

Pris 249kr/360 ml.

Nytillskottet Moroccanoil Body Lotion är en lättabsorberad body lotion. Den är fylld med en blandning av arganolja, nattljusolja och lugnande aloe vera extrakt. Denna body lotion lämnar huden slät och strålande efter varje användning. Lämplig för alla hudtyper och finns i alla sex Moroccanoil-dofter.

Pris 339kr/360 ml.

Sist ut är Moroccanoil Hand Wash som innehåller antioxidantrik arganolja och hyaluronsyra för att skonsamt men effektivt rengöra och ge näring. Lämplig för alla hudtyper och finns i alla sex Moroccanoil-dofter.

Pris 249kr/250 ml.

 

Text och bild – Pressmaterial