Pasta med räkor- och romsås
4 portioner
- 1 röd lök
- 300 gr grekisk yoghurt
- 140 gr skalade räkor
- 1 burk stenbitsrom
- 1 knippa gräslök
- salt
- peppar
Gör så här:
Koka pasta.
Hacka löken, finhacka gräslöken. Blanda lök, yoghurt, räkor och rom i en skål. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp pastan, fördela såsen över pastan och garnera med gräslöken. Servera direkt!
För er Viktväktare:
Points: 0 P för all sås om man använder Larsas Grekiska Fettfria Yoghurt. Lägg till för pastan
Personliga Points: 0-10 PP för all sås om man använder Larsas Grekiska Fettfria Yoghurt. Lägg till för pastan
Mitt WW: Grön 7, Blå o, Lila 0 för all sås om man använder Larsas Grekiska Fettfria Yoghurt. Lägg till för pastan
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 869 times, 1 visit(s) today