Frittata med fetaost, spenat och paprika

skriv ut
Frittata med fetaost, spenat och paprika

2-4 portioner

6 ägg
75 g fetaost
70 g babyspenat
1 röd paprika
salt & peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader.

Knäck äggen i en skål och vispa lätt. Smula fetaosten och blanda ner spenat i äggsmeten. Hacka paprikan i bitar och bland ner den också. Salta och peppra.

Häll äggsmeten i en ugnsform och ställ in i ugnen i ca 15 minuter.

Servera frittatan med en fräsch sallad.

Enkelt och jättegott!

 

För er Viktväktare:

Smartpoints Flex: 2 SP Flex per portion om man delar den på fyra och använder 3%-ig fetaost.

Smartpoints: 6 SP per portion om man delar den på fyra och använder 3%-ig fetaost.

 

Recept – Viktväktarna, bild – Marlene Rindå Jikita

 

2 thoughts on “Frittata med fetaost, spenat och paprika

Comments are closed.