Du i Fokus
Mat & Dryck

Frittata med fetaost, spenat och paprika

skriv ut
2-4 portioner

6 ägg
100 g fetaost
70 g babyspenat
1 röd paprika
salt & peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader.

Knäck äggen i en skål och vispa lätt. Smula fetaosten och blanda ner spenat i äggsmeten. Hacka paprikan i bitar och bland ner den också. Salta och peppra.

Häll äggsmeten i en ugnsform och ställ in i ugnen i ca 15 minuter.

Tips! Har man ingen ugn så funkar det att göra frittatan även i stekpanna. Se bara till så den inte bränns i botten.

Servera frittatan med en fräsch sallad.

Enkelt och jättegott!

För er Viktväktare:

Points: 2 P för hela, om man använder 3%-ig salladsost Apetina

Personliga Points: 2-16 för hela, om man använder 3%-ig salladsost Apetina.

Mitt WW: Grön 6, Blå 2, Lila 2 per portion om man delar den på fyra och använder 3%-ig salladsost Apetina.

Recept – Viktväktarna, bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 168 times, 2 visit(s) today

2 svar på ”Frittata med fetaost, spenat och paprika

Kommentarer är stängda.