Du i Fokus
Hälsa & Motion

Gregorys ultralätta ryggsäckar för sommarens äventyr

skriv ut

Ryggsäcksexperten Gregory presenterar denna sommar fyra dynamiska bekväma modeller med optimal ryggventilation, minimal vikt och maximal hållbarhet. Focal, Facet, Zulu och Jade – perfekta för sommarens vandringar och backpackingresor.

FOCAL & FACET

Med de ultralätta modellerna FOCAL (för män) och FACET (för kvinnor) kombinerar ryggsäcksexperten Gregory fjäderlätt vikt med ett dynamiskt, bekvämt och extremt välventilerat fjädringssystem. Dessa ryggsäckar är tillverkade av ultralätt återvunnen nylon och fodret är tillverkat av återvunnen polyester.

De är behandlade med Polygiene StayFresh™-teknik för att minska dålig lukt och är de perfekta följeslagarna för alla som söker minimal vikt i kombination med maximal komfort för att öka prestanda, snabbare hastighet i bergen och underlätta sommarens backpackingresa.

Är vädergudarna inte på din sida under semesteräventyret ingår regnskydd. När inte regnskyddet används kan det stuvas undan i topplocket. Du kan också ta bort topplocket och ersätta detta med ett enklare vind- och vädertopplock.

Nytt för denna sommar är FOCALS 38-litersmodell för kortare turer. Samt att FACET nu kommer till Sverige i 35- och 45-litersstorlekar, speciellt anpassade för den kvinnliga kroppen. Sedan tidigare återfinns FOCAL i 48 och 58 liter.

ZULU & JADE

Låt luften flöda fritt och uppnå känslan av att packvikten försvinner under långa vandringar och resor. ZULU (för män) och JADE (för kvinnor) rör sig med din kropp tack vare FreeFloat dynamiska höftbälte, vilket resulterar i mindre arbete för dig och mer energi för att maximera din upplevelse på lederna. Det flexibla 3D-vadderade höftbältet anpassar rör sig till kroppens form och erbjuder pålitligt avlastande stöd. Den justerbara, upphängda ryggpanelen i mesh ger en anpassningsbar passform och utmärkt luftgenomströmning för att förhindra överhettning.

Gregory-favoriterna ZULU & JADE har designats om för sommaren 2023 för att ge ännu större komfort, bättre ventilation och fler funktioner än någonsin tidigare. Genom att tillverka ryggsäckar med återvunnet material tar Gregory Mountain Products ett stort steg mot en mer hållbar framtid och genom sin egenutvecklade databaserade livscykelanalys har företaget lyckats minska koldioxidavtrycket för dessa väskor med i genomsnitt 25 procent.

Med de olika storlekar som finns tillgängliga kan ZULU och JADE vara det perfekta redskapet för dagsturer, flerdagsvandringar eller alpina vandringar. Och med två rygglängder och fyra färger att välja mellan finns det något här för varje smak och kroppsform.

Ryggsäckarna finns att köpa i Gregorys onlinebutik.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 40 times, 1 visit(s) today