Du i Fokus
Dryck

Nu lanseras ¡H! Barcelona Sparkling Brut

skriv ut

H som i ¡Hola!, H som i Hantverk, H som i Husbubbel! Upptäck det kärleksfulla hantverket bakom varje flaska ¡H! Barcelona Sparkling Brut och låt dess bubblande karaktär föra dig tillbaka till varma sommardagar och lata eftermiddagar.

¡H! Barcelona Sparkling Brut är designat och tillverkat i Barcelona, inspirerat av den vackra staden och den avslappnade livsstilen i Medelhavsområdet. Njut av ett glas och upplev smakerna från Spaniens vackra kustlinje i hjärtat av ditt eget hem. Vinet, med sin ljusa färg och subtila smaker av citrus och gröna äpplen, gör det till en perfekt matchning för fisk och skaldjur. Testa vinet även med lättsaltade chips, som en aptitretare till tapas, till en härlig sallad eller varför inte med skaldjur för en extra lyxig touch? Det är också ett utmärkt sällskapsvin för att höja stämningen vid alla slags tillställningar.

Färgen är ljust guldgul, med fina små bubblor. Fruktig, ungdomlig doft av äpple, citrusskal, fläder, samt diskreta toner av ananas, aprikos samt rostad brioche. Smaken är en spegling av doften, ungdomlig och fruktighet dominerar. Vinet är elegant, har en hög syra, en fin balans och ett aptitretande avslut med härlig ihållande bubblor.

¡H! Barcelona Sparkling Brut, som dessutom är veganskt, är tillverkat av de finaste druvorna från regionen Penedès i Katalonien, som anses vara en av de bästa vinregionerna i Spanien. Vinet är gjort enligt ”Charmatmetoden”, en process för att tillverka mousserande viner som används för att producera lätta och fruktiga varianter. I charmatsmetoden jäser vinet i en trycktank i stället för i flaskor, vilket skiljer sig från den mer traditionella metoden som kallas ”metoden champenoise” där vinet jäser i flaskor.

Om du vill njuta av en autentisk smak av Medelhavet till ett överkomligt pris, så är ¡H! Barcelona Sparkling Brut det perfekta valet. En unik blandning av elegans och fruktighet med en prisvärd prislapp på 79 kr.

Serveras med fördel vid 6-8°C som sällskapsdryck eller till rätter av fisk eller skaldjur.

¡H! BARCELONA SPARKLING BRUT

Nr: 50901

Pris: 79 kr

Barcelona Brands S.L. som är en välrenommerad vinproducent med fokus på ursprung, hantverk och hållbarhet. Veganskt och ekologiskt är ledord. Sedan 2016 använder de inga kemikalier.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 26 times, 1 visit(s) today