Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Tepåsens motsvarighet med kaffe – Coffee Bags

skriv ut
Tepåsen har vi använt länge i Sverige. Nu lanserar Löfbergs Coffe Bags som motsvarighet men med kaffe. Varje påse innehåller en portion finmalet och smakrikt bryggkaffe. Både enklare och godare än snabbkaffe!

Löfbergs Coffee Bags är en helt ny produkt på den svenska marknaden, och intresset är stort. Precis som med tepåsen så tillsätter man bara hett vatten, rör om och väntar några minuter. På påsen står det hur mycket vatten du ska ha, hur länge påsen ska ligga i och vilken slags rostning det är som ligger i påsen.

– En smart lösning som gör att man enkelt och snabbt kan göra en riktig god kopp bryggkaffe. Perfekt för singelhushållet eller på utflykten och andra äventyr, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs.

Med Coffee Bags möter Löfbergs en rad starka trender. Det handlar dels om att vi blir mer aktiva och vill kunna njuta av en god kopp kaffe på vandringen, cykelturen eller annat. Men också om att vi blir mer medvetna och ställer krav på att varor vi konsumerar är hållbart producerade.

-Vi jobbar med hållbarhet i hela värdekedjan, från böna till kopp. Hela vårt sortiment har en hållbarhetscertifiering, det gäller naturligtvis våra Coffee Bags också, säger Lena Rodin.

 

Löfbergs Coffee Bags finns i tre varianter med olika rostningsgrader: Smooth Colombia som är ett ljusrostat, runt kaffe med nötiga toner, All Day Americano är lätt mörkrostat kaffe med mjuka aromer och Italian Style ett fylligare mörkrostat kaffe med toner av mörk choklad. Varje förpackning innehåller åtta portioner finmalet, smakrikt bryggkaffe.

Testpatrullen har förstås smakat och följt instruktionerna på påsen för att få bästa resultat. Den del av testpatrullen som älskar kaffe sätter direkt Itailan Style på första plats. Det är ingen tvekan. Den del av testpatrullen som hellre dricker te föredrar All Day Americano. Alla är överens om att det smakar mycket bättre än vanligt snabbkaffe, det smakar faktiskt nybryggt kaffe.

Finns i butikerna från och med nu.

 

Text & Bild – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 26 times, 1 visit(s) today