Du i Fokus
Dryck

Nästa generations bubbelvattenmaskiner

skriv ut

Snygg och elegant design i kombination med innovation har varit viktiga inslag i skapandet av SodaStreams nya bubbelvattenmaskiner. Tack vare lanseringen av de tre nya maskinerna kommer det att vara enkelt att hitta en passande produkt för alla som vill ha en mer hållbar vardag.

De nya kolsyremaskinerna DUO, Terra och Art är designade med SodaStreams unika Quick Connect Cylinder-teknik, vilket kommer att ta kundupplevelsen till en ny nivå. Tekniken gör det möjligt att montera kolsyrecylindern med ett enkelt klick i stället för att behöva skruva fast den. Kolsyremaskinerna är framtagna med varumärkets senaste design och innovation och erbjuder ett uppdaterat alternativ till konsumtion av engångsplast.

SodaStream DUO
Vid skapandet av SodaStream DUO har fokus legat på att optimera maskinen baserat på den feedback som man tagit emot från återförsäljare och konsumenter. DUO är den första maskinen någonsin som är kompatibel med både återanvändbara glas- och plastflaskor från SodaStream, vilket möjliggör bekväm användning både inomhus och utomhus. Den industriella och kompakta designen är skapad för att passa ännu fler typer av kök.

SodaStream Terra
SodaStream Terra är en uppgraderad version av den bästsäljande Spirit-modellen. Den nya maskinen har fått en snyggare design med en vacker mix av olika texturer och en matt finish. Den har också blivit smidigare att använda tack vare den större kolsyreknappen. Maskinen finns tillgänglig i de klassiska färgerna svart och vitt.

SodaStream ART
När man skapade Art försåg man den inte bara med den unika teknik som återfinns hos de andra SodaStream-maskinerna, utan också med en riktigt elegant design. Maskinen har en elegant och modern design och är den enda kolsyremaskinen från SodaStream som erbjuder en spak för att tillsätta kolsyra, vilket erbjuder kunden en ny och unik användarupplevelse.  “ART” finns tillgänglig i de tidlösa färgerna svart och vitt.

Alla tre maskiner har tilldelats pris för exceptionell design i den internationella tävlingen Good Design.

– I utvecklingen av dessa maskiner har vi dels fokuserat på att skapa en snygg och elegant design, men också att optimera tekniken till max. Så att ännu fler kunder kan hitta en produkt som passar just dem. Vi är väldigt stolta över resultatet och det är förstås extra roligt att maskinerna redan har tilldelats så många utmärkelser, säger Mats Ajpe, marknadschef på SodaStream Nordics.

De nya SodaStream-maskinerna finns på www.sodastream.se och hos SodaStreams återförsäljare.

Text och bild – SodaStream

Visited 20 times, 1 visit(s) today