Du i Fokus
Dryck

Irish Coffee bag-in-box – spännande nyhet!

skriv ut
Classic Cocktail lanserade nyligen sitt senaste tillskott i bag-in-box familjen. Irish Coffee färdigblandad i en smidig bag-in-box med tappkran. Vi hade så många frågor innan vi testade, alla rätades ut nästan direkt.

För ett par veckor sedan lanserades Classic Cocktails nya smak Irish Coffee på Systembolaget. Bara vi hörde om nyheten kom frågorna: Ska hela boxen värmas? Ingår grädde? Vilken whiskey används? Funkar det verkligen?

Irish Coffeen kommer alltså som en bag-in-box med tappkran. Boxen innehåller en färdigblandad drink med smak av kaffe, whiskey och råsocker. Det är en snygg box, men det finns inte så mycket information  på den. Där står att den räcker till ca 12 serveringar och att man ska hälla upp i glas innan man värmer. Men det står inget om vilken whisky man använt, vilket är lite synd.

Vi testar och blir positivt överraskade! Det doftar gott och smakar absolut som en Irish Coffee ska göra. Vi har inte varit kinkiga med grädden, utan tagit en färdig i sprutflaska. Hur smidigt och enkelt som helst alltså. Bara hälla upp i glas, värma lite snabbt i mikro, på med grädde och drick. Jättegott!

Direkt går tankarna till lediga dagar i en fjällstuga, så himla enkelt att bara ta fram boxen och värma sig med en god Irish Coffee. En mycket rolig nyhet som vi verkligen gillar och som blir en snackis på vilken bjudning som helst!

Värm upp och servera med grädde så har du klassikern klar i ett svep att servera till dig själv och gästerna i vinter.

Classic Cocktails Irish Coffee finns i Systembolagets beställningssortiment

Artnr: 5331707

Pris: 229 kr

 

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Martin Jikita, Bild – Arcus Sweden

 

Visited 37 times, 1 visit(s) today