Du i Fokus
Dryck

Absolut Elyx andas perfektion och hantverk

skriv ut
Superpremiumvodkan från Absolut har kommit i ny förpackning. En till 40 % återvunnen glasflaska som syftar till att kommunicera hantverk och kvalitet. Med sin nya utmanande design drar den uppmärksamheten till sig.

Absolut Elyx har alltid varit en produkt som andas perfektion och hantverk. Den nya flaskan är tillverkad av 40 % återvunnet glas och är en hyllning till det traditionsenliga destilleringsprocessen som sker i kopparpannorna i Åhus. Flaskan är framtagen av den Londonbaserade designbyrån Stranger & Stranger och sticker ut på barer och restauranger tack vare sin utmanade design.

– Absolut Elyx har alltid varit motsatsen till det som kan ses som sedvanligt och ordinärt. En unik produkt som med den nya flaskdesignen blir än mer unik. Den är lekfull och lyxig på samma gång och vi känner verkligen att dess designer har förstått tonaliteten och känslan i Absolut Elyx. De har skapat något som verkligen fångar en livsstil, säger Pia Hägglöf, Brand Manager för Absolut i Sverige.

Innehållet i flaskan förblir detsamma. Tillgänglig på över 70 marknader i världen är detta Absoluts flaggskepp när det kommer till vodka. Varje droppe av Absolut Elyx är gjord på vete från ett och samma ställe i Åhus, allt inom en radie på 2,5 mil från de berömda gamla kopparpannorna.

Pris: 539 kr,
Artnr: 84311
Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 2 times, 1 visit(s) today