Du i Fokus
Hälsa & MotionTeknik

Polar A300 – klockan som håller koll

skriv ut
Polar presenterar i dagarna Polar A300 som är en snygg klocka, utvecklad för en aktiv livsstil. Målet är att användaren ska må bra – varje dag. Det bekväma armbandet, den låga vikten och den sömlösa designen gör A300 stilsäker, samt enkel och rolig att använda. Den kommer finnas tillgänglig i 6 snygga färger, är vattenresistent och kan mäta dagliga aktiviteter i upp till fyra veckor innan den behöver laddas på nytt, vilket enkelt görs via den medföljande kabeln.

När A300 används med pulssensorn Polar H7 hjälper den användaren att träna på rätt sätt utifrån sina förutsättningar, och utmanar till att dagligen nå det uppsatta hälsomålet. A300 ger användaren dagliga mål och råd om hur man uppnår dem, vilket är perfekt för den som behöver motivation i sin träning och aktiva livsstil. Direkt efter avslutat träningspass ges motiverande återkoppling via Smart Coaching-funktionen Energy Pointer. Visuellt talar den om för användaren om passet främst fokuserade på fettförbränning eller gav förbättrad kondition. Funktionen Smart Calories räknar ut kaloriförbrukningen från dagens aktiviteter och träningspass, vilket visas i klockans display.

A300 mäter aktiv tid ( i rörelse ), antal steg, distans, sömn och hur rofyllt man sover. A300 meddelar när dagens aktivitetsmål har uppnåtts och uppmuntrar till aktivitet om det fortfarande är en bit kvar till det dagliga målet. Dessutom inspirerar A300 till rörelse om man har suttit still för länge – perfekt för den som sitter mycket i jobbet. Aktiviteter och träningsdetaljer synkroniseras smidigt via Bluetooth Smart till dagboken på Polar Flow webbtjänst och mobilapp.

Pris och tillgänglighet

Polar A300 kommer att finnas tillgänglig i Sverige fr.o.m början av maj.  Rekommenderat pris: 1 249:- (utan pulsbälte) eller 1 699:- för paket som inkluderar Polar H7 pulssensor. Rekommenderat pris för extra armband är 249:-.

 Polar A300  Polar A300

Bilder – pressbilder, text – Marlene Rindå Jikita

Visited 13 times, 1 visit(s) today