Du i Fokus
Hälsa & Motion

Mät mer än bara din vikt

skriv ut
Garmin lanserade under hösen den nya smarta vågen Index S2TM med trenddiagram för din vikt, förbättrad noggrannhet och ett stort urval av data som är viktiga för både dig som är en dedikerad atlet och för dig som vill vara mer medveten om din hälsa.

“Index S2 tar succén från den första generationens smartvåg från Garmin vidare med exceptionell noggrannhet, förbättrad design och nya funktioner gällande viktregistrering som är viktiga för hälsomedvetna kunder och atleter” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin.

Data synkroniseras till ditt konto på Garmin Connect™ via Wi-Fi så att du kan se all din detaljerade hälsoinformation på ett och samma ställe. Index S2 har en snygg och slimmad profil, en högupplöst färgskärm och är ett superbt verktyg.

Den nya funktionen för vikttrend gör att du inte behöver bekymra dig för av normala viktförändringar från en dag till en annan. Widgeten som finns på skärmen visar ett linjediagram över de senaste 30 dagarnas viktregistreringar, vilket gör det enklare att fokusera på helheten.

För atleter på elitnivå är det viktigt att se förändringar gällande vätskenivåer. Vågen visar skillnaden mellan den aktuella invägningen och den tidigare invägningen. Du som tränar kan också använda denna informationen för att veta hur mycket vätska du behöver fylla på med efter ett utmanande träningspass.

För att du enklare ska få en helhetsbild över din hälsa har Index S2 ett stort urval av mätvärden som inkluderar vikt, kroppsfett i procent, BMI, muskelmassa, benmassa och vatten i procent. Den har också en widget för väder som kan hjälpa dig att planera din dag. Med widgets kan du göra din våg mer personlig då de kan stängas av och sättas på utifrån vad som är relevant för dig och dina specifika mål.

Det är enkelt att göra de första inställningarna med hjälp av instruktionerna som finns i appen Garmin Connect. Vikt och biometrisk data integreras sömlöst i appen och du kan där följa grafer och trender dag för dig, veckovis, per månad eller år. Index S2 kan hantera upp till 16 användare, vilket gör att den passar perfekt för en familj eller ett team.

Vågen finns i svart eller vitt och är tillgänglig på Garmin.se till ett rekommenderat cirkapris på 1 799 kronor.

 

Text och bild – Garmin

 

Visited 4 times, 1 visit(s) today