Du i Fokus
Mode & Skönhet

Skin Logic – effektiv hudvård för alla hudtyper

skriv ut
Apoteksgruppen lanserade under hösten en helt ny hudvårdsserie: Skin Logic – logisk hudvård för alla hudtyper. Serien består av produkter för rengöring och återfuktning av både ansikte och kropp.

Skin Logic är Apoteksgruppens eget varumärke och skapades med övertygelsen att alla förtjänar effektiva hudvårdsprodukter till ett överkomligt pris. Skin Logic består av avskalade och effektiva produkter av hög kvalitet som förbättrar det bästa som huden har naturligt och som hjälper till att bibehålla hudens funktion och mjukhet.

Produkterna innehåller väl utvalda fuktgivare och lipider av högsta kvalitet. De är dermatologiskt testade, milt parfymerade eller oparfymerade och innehåller välkända ingredienser som är säkra för både miljö och användare och tillverkas i Sverige.

– Vi är väldigt stolta och glada över att kunna erbjuda hållbar och effektiv hudvård som dessutom är snäll mot plånboken. Vi hoppas att alla ska hitta nya favoriter i vårt sortiment, säger Daniel Lindin, sortiment- och inköpsdirektör på Apoteksgruppen.

I och med lanseringen av Skin Logic kommer fyra helt nya hudvårdsserier samtidigt; Anti Age för mogen hy, Hydrating för normal men fuktfattig hy, Mattifying för fet hy och Sensitive för känslig hy. Med Skin Logic kan man därför skräddarsy sin hudvårdsrutin efter behov och hudtyp, och målet är att alla ska kunna hitta lämpliga produkter för sin unika hudvårdsrutin.

Produkterna är silkeslena och dryga och de går snabbt in i huden utan att kladda. Härlig hudvård för ett härlig pris kan man nog säga.

 

Produkterna i serien Skin Logic kostar mellan 49 och 139 kr och finns på Apoteksgruppens samtliga apotek samt på apoteksgruppen.se

 

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 468 times, 2 visit(s) today