Du i Fokus
Hälsa & MotionMode & Skönhet

Golfkollektion – For the Conscious People

skriv ut
Cross Sportswear vår/sommar kollektion för 2021 –  där sport möter elegans. På ett stilfullt sätt kombineras funktion, kvalitet och design. Kollektionen utvecklar vidare ”Where Life and Sports Cross” och konceptet ”For the Conscious Golfer” sätter tonaliteten för årets kollektion.

SS21 års kollektion har en optimal blandning av sport och design. Färgpaletten är sober och harmonisk med ett inslag av starka färger samt stilrena mönster. Kollektionen är framtagen för att Du ska känna dig sportigt elegant oavsett situation.

Cross Sportswear är stolta över att lansera den mest miljömedvetna kollektion hittills med fokus på materialval. Materialen som används är återvunnen och återvinningsbar polyester samt naturmaterialet bambukol. Bambukol tas fram från friväxande bambuträd.

Materialet är ett suveränt funktionsmaterial med många fördelar. Bambukol är en överlägsen absorbent, har renande egenskaper med en naturlig anti-odör samt ett naturligt UV-skydd. Materialet används av Cross Sportswear i största möjliga utsträckning och i årets kollektion innehåller samtliga pikéer bambukol.

2021 års golfkollektion bygger på konceptet ”For the Conscious People”. Kunden är medveten om kvalitet, design och miljöpåverkan. Design, färgval samt mönster återspeglar den sofistikerade och aktiva värld som Cross Sportswear står för. Du ska känna dig bekväm oavsett situation. Regn- och vindkläderna är noggrant utvalda och sammansatta med olika typer av yttre tyger, utformade för att ge fri rörlighet oavsett väder och temperatur.

– Det känns roligt att lansera en kollektion med hållbarhet i fokus. Kollektionen behåller elegans, funktionalitet och bygger vidare på ”Where Life and Sports Cross”, säger Niclas Valfridsson, VD, Cross Sportswear.

 

Text och bild – Pressmaterial

Visited 8 times, 1 visit(s) today