Du i Fokus
Hälsa & MotionTeknik

Garmin® vívofit 4 – aktivitetsarmband med över ett års batteritid

skriv ut
Garmin lanserade nyligen vívofit 4, en aktivitetsmätare med en batteritid på över ett år, utan behov av laddning och en tydlig display som syns bra även i solljus. Så smidig att du glömmer bort att du bär den!

– En aktivitetsmätare fungerar bara om du har den på dig och det är därför vívofit 4 är så bra. Den är så smidig att du glömmer bort att du bär den. Det är den ultimata enheten för dem som vill ha något tillförlitligt och där de inte behöver krångla eller ta av sig den för att ladda, säger Andrew Silver, Produktchef för Garmin Fitness.

vívofit 4 är vattentålig, redo att användas direkt och kan kombineras med en smartphone för ytterligare funktioner. Lätt att installera och enkel att använda, det är bara att sätta på den och starta.

Så fort du har plockat upp din vívofit 4 är den redo att börja räkna steg och uppmanar dig att vara fysiskt aktiv genom en färgad rörelsestapel som fylls upp när du har suttit still för länge. Den tilldelar även dagliga stegmål baserade på nuvarande aktivitetsnivåer som automatiskt anpassar sig till din gradvis sundare livsstil.

För den som vill ha något mer än grundläggande aktivitetsmätning kan vívofit 4 paras ihop med en smartphone vilket ger den ännu fler funktioner och alternativ; sömnregistrering, intensiva minuter och ännu mer. Tack vare Move IQ kan vívofit 4 upptäcka förändringar i dina rörelser och automatiskt registrera aktiviteter som gå, springa, cykla och simma. Man kan även använda vívofit 4 som en daglig klocka, komplett med nedräkningstimer, stoppur och flera alarm. En väderwidget ger en snabb, illustrerad överblick över dagens väder. Du kan även hålla reda på din mobil genom Find My Phone som också ingår.

I Garmin Connect är det enklare än någonsin att få en snabb koll på statistik som steg och sömn. Man kan även filtrera och anpassa sin data så att man bara ser det som är mest relevant. Är ni fler som har vivofit kan dessa anslutas till varandra och motivera varandra, delta i utmaningar och tävlingar.

vívofit 4 finns tillgänglig i vit (S/M), prickig svart (S/M), svart (S/M och L) till ett rekommenderat cirkapris på 899:- Utbytbara band finns i 2-pack i form av prickig röd och prickig marinblå (S/M) för 319:- Band i svartprickigt (S/M), vit (S/M) och svart (S/M och L) säljs separat för 219:-

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Garmin

Visited 11 times, 1 visit(s) today