Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Las Moras LOVE – till vinterns myskvällar

skriv ut

Fira kärleken till livet och vännerna. Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon passar perfekt till vinterns mysiga middagar och fester när du vill fira kärlek och vänskap. Eller att ta med på första dejten kanske…

Las Moras LOVE är ett fylligt rött vin med hög koncentration av tanniner och resveratrol – båda omtalade som afrodisiaka, alltså kärleksförhöjare. Vinet passar mycket bra till exempelvis rådjur, lamm och nötkött eller till mogna ostar på ostbrickan. Las Moras LOVE har en lätt syra som balanseras upp av mörka frukter och funkar även till revbensspjällen på julbordet.

Ett fylligt vin med intensiva inslag av mörka bär så som mogna körsbär och svarta vinbär. Vinet har en lätt syra som balanseras upp av frukten. I eftersmaken finner vi även en viss kryddighet tillsammans med vaniljtoner.

Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon är gjort av 100% cabernet sauvignon-druvor från Finca Las Moras vingårdar i Tulum och Pedernal Valley som ligger i staden San Juan, Argentina, på en höjd av 650 till 1300 meter över havet. Druvorna har handplockats och avstjälkats innan jäsningen som pågått i 10 dagar under en temperatur av mellan 22 och 27 grader. Mer än hälften av vinet har lagrats på amerikanska och franska ekfat i nio månader.

Ett prisvärt vin!

Nr 79608

Pris 99 kr

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Finca Las Moras

Visited 27 times, 1 visit(s) today