Du i Fokus
Hälsa & Motion

Cykla inomhus med din egen cykel

skriv ut
Garmin senaste nyhet för träning är Tacx Boost, en kraftfull och smart trainer för inomhusbruk som har en kraftig magnetisk broms, realistisk cyklingskänsla och manuell inställning för motstånd som gör det enklare för cyklister att träna året om.

Lättanvända Boost är framtagen för cyklister på alla olika nivåer, med följande funktioner:

  • Med en kraftig magnetisk broms kan du anpassa motståndet så att du får ut mesta möjliga av ditt träningspass.
  • Ändra motståndet manuellt i 10 nivåer och 1 050 watt med hjälp av en spak som du fäster på styret.
  • Träna när det passar dig utan att störa andra; svänghjulet ger en realistisk och följsam pedalrörelse samtidigt som den inkapslade motståndsenheten minskar ljudnivån.
  • Genom att använda en fartsensor kan du se din hastighet, distans och virtuella kraft (en estimering görs av din aktuella kraft) då du använder appar såsom Tacx Training, Zwift och TrainerRoad.
  • Cykla där det passar dig – det behövs ingen extern strömkälla.

Det är enkelt att installera Boost – du gör det med endast två klick på din vanliga cykel– sedan kan du börja cykla. Din cykel står stadigt på det medföljande framhjulsstödet. Stödet fungerar också som ett handtag då du ska bära med dig trainern.

Boost finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris på 2 999 kronor. Det finns också en version för 3 299 kr där en fartsensor och en kostnadsfri Tacx premium-prenumeration på 30 dagar ingår.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

 

 

Visited 42 times, 1 visit(s) today