Pizzasallad
1 skål
- 900 gr vitkål
- 0,5 dl vitvinsvinäger
- 0,5 dl olja (majs eller raps)
- 2 tsk salt
- 1-2 msk strösocker
- 1-2 msk torkad oregano
Gör så här:
Finstrimla vitkålen. Blanda ihop vinäger, olja, salt och socker och häll över vitkålen. Blanda väl med händerna och knåda vitkålen ordentligt så den blir mjuk. Krydda med oregano och blanda om igen.
Låt gärna stå över natten innan servering.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 15 P för hela skålen om man använder sötningsmedel (samma mängd) istf strösocker.
Points: 15 P för hela skålen om man använder sötningsmedel (samma mängd) istf strösocker.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 278 times, 1 visit(s) today