Du i Fokus
BöckerTV

Bäst i Test för hemmabruk

skriv ut
Nu är boken här som låter dig skapa en hemmaversion av succéprogrammet Bäst i Test. David Sundin tycker att svenska folket förtjänar den här boken för att kunna kliva in i hans och Babbens tramsvärld och skapa egna, minnesvärda stunder tillsammans med vänner och familj. Den perfekta gå-bort-presenten i sommar!

Babbens lille assistent, David Sundin, bjuder på tester som kan utföras på allt från parmiddagar och jobbfester till barnkalas och bröllop! Liva upp familjens långa bil- och tågresa eller vilken tråkig sammankomst som helst med helt nya tester som Hålla handen-gömme, SMS-pingis, Fruktbyte, Framtidspicknick och Kiwigubbe. Jo, man tackar-tackar!

“Bäst i Test – 199 tester för hemmabruk” innehåller tester som kan utföras tillsammans i lag, mot varandra som i TV-programmet, men även helt på egen hand. Dessutom: Anekdoter från inspelningarna av programmet, quiz, guide till att anordna den bästa Bäst i test-festen samt ett alldeles enastående förord av den allsmäktiga Babben Larsson. Dessutom finns färdigkomponerade menyer med de bästa testerna att använda på barnkalaset, after worken, släktfesten, svensexan/möhippan eller i princip vilken sammankomst som helst.

– Jag får väldigt många frågor från tittare som vill ha tips på lekar och tävlingar de kan köra på midsommar eller som vill arrangera egna Bäst i test-fester. Den här boken är helt enkelt en present till alla er som frågat – och till er som inte frågat och som inte visste att ni behövde den här boken – för det gör alla med en gnutta barnasinne, säger David Sundin.

Boken är rolig bara att läsa pärm till pärm, man behöver inte ens göra testen för att bli underhållen. Men där finns fantastiskt många roliga test, några mer utmanande än andra. All är enkelt beskrivna, men man kan undra om alla är testade…

Här bjuder vi på ett av testen i boken:

Bäst i test: Ta en bild och posta på internet

Du behöver: En mobiltelefon med kamera eller en kamera.

Gör såhär:

1. Ta en bild på något som är större än ditt huvud men mindre än en bil.

2. Posta därefter din bild på internet med följande hashtag: #denhararstorreanmitthuvudmenmindreanenbil

Du får inte skriva något mer än denna hashtag. Postar du samma sak som någon annan redan postat under denna hashtag blir du diskad. Din tid börjar nu och tar slut nar David Sundin har kommenterat din bild. Snabbast svar vinner.

Vad väntar du på? Din tid har redan börjat!

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

 

Visited 15 times, 1 visit(s) today