Du i Fokus
Mat & Dryck

Pizzasallad

skriv ut
1 skål
  • 900 gr vitkål
  • 0,5 dl vitvinsvinäger
  • 0,5 dl olja (majs eller raps)
  • 2 tsk salt
  • 1-2 msk strösocker
  • 1-2 msk torkad oregano
Gör så här:

Finstrimla vitkålen. Blanda ihop vinäger, olja, salt och socker och häll över vitkålen. Blanda väl med händerna och knåda vitkålen ordentligt så den blir mjuk. Krydda med oregano och blanda om igen.

Låt gärna stå över natten innan servering.

För er Viktväktare:

Points: 15 P för hela skålen om man använder sötningsmedel istf strösocker.

Personliga Points: 13 PP för hela skålen om man använder sötningsmedel istf strösocker.

Mitt WW: Grön 14, Blå 14, Lila 14 för hela skålen om man använder sötningsmedel istf strösocker.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 197 times, 1 visit(s) today