Du i Fokus
Mode & Skönhet

Lumene Gel Effect – som på nagelsalongen!

skriv ut
Många tycker om att pyssla med sina naglar och sitter på söndagkvällen och fixar veckans naglar och hoppas att de ska hålla hela arbetsveckan. Om vi inte går på salongen förstås, för att låta någon annan fixa de perfekta naglarna åt oss. De som ska hålla länge!

Med Lumene Gel Effect går det enkelt att göra vackra naglar hemma, som håller hela arbetsveckan och lite till. Resultatet blir precis lika bra som på nagelsalongen. Lumene har en mängd nya lack inför våren och sommaren. Nagellacken täcker redan vid första strykningen, torkar snabbt och har en härlig glans. Dessutom spelar det ingen roll hur mycket man än kladdar, lacket jämnar ut sig av sig själv och lämnar inga ränder utan ger en jämn snygg yta. Två lager ger en finish lik den från gellack som används på salong: täckande, glänsande och en aning “bullig”.

Testpatrullen är imponerade! Efter sju dagar var lacket nästan lika snyggt som när naglarna var nylackade. Bara lite ”skav” längst fram på pek- och långfinger syntes och glansen var nästan som när det var nytt. Detta är alltså ett nagellack som både är lättapplicerat, snabbtorkande, hållbart och billigt! Bara runt 70 kr! Vi kan absolut rekommendera Lumenes nagellack med Gel Effect!

Lumene Gel Effect

Bilder och text – Marlene Rindå

Visited 8 times, 1 visit(s) today