Du i Fokus
Mode & Skönhet

L300+

skriv ut
L300 bygger på en svensk idé om att använda samma ämnen som huden själv producerar för att hålla huden mjuk och spänstig. Namnet L300 står för ”Läkemedelsprojekt 300” och produkterna i hudvårdsserien baserar sig på en medicinsk upptäckt av dermatologen och professorn Gunnar Swanbeck.

L300 hjälper huden att behålla sin rätta fuktbalans, något som är speciellt viktigt i vårt nordiska klimat där vår hud utsätts för stora temperaturväxlingar, med kyla och blåst utomhus och torr inomhusluft under den kalla årstiden. Det är kombinationen av karbamid och salt som har positiva effekter för huden och tillsammans med hudens fuktbindande ämnen får vi L300.

I nya L300+ har innehållet i produktserierna Intensive Moisture och Fresh Hydration förbättrats för att ge huden maximerad återfuktning och skydd mot yttre påfrestningar. Produktinnehållet är utvecklat för att förebygga uttorkning, vårda huden och stärka hudens barriär. Man har behållit alla positiva egenskaper och förbättrats på områden som doft, formula och ingredienser. Därav pluset.

L300 har fem olika serier; torr hud, normal/bland hud, mogen hud, färgade tonade krämer och en serie för män. Dessutom finns även doftfria produkter och alla är fria från parabener och mineralolja. Samtliga produkter går snabbt in i huden och är behagliga att använda.

Bild och text – Marlene Rindå Jikita

Visited 15 times, 1 visit(s) today