Du i Fokus
Hälsa & MotionMode & Skönhet

Asics träningskläder – höstnyheter!

skriv ut
Att ha träningskläder som är anpassade för ändamålet är en förutsättning för att träningspasset ska kännas bra. Färg och form kan också vara en motivationshöjare och göra träningen ännu roligare. För många är nya träningskläder dessutom en belöning för olika utförda prestationer.

ASICS Dynamic Fit är en helt ny kollektion med träningskläder, för både kvinnor och män, utformade efter hur kroppen rör sig under träning. Kollektionen består av mjuka sköna träningskläder som ger god rörelsefrihet i all form av träning. Skomodellen fuzeX TR är speciellt framtagen för inomhusträning med en sula som ger nära kontakt med underlaget och på så sätt ger stabilitet i styrketräningsövningar. Dessutom är den lätt och väldämpad nog för intensiva gruppträningspass.

ASICS Dynamic Fit collection finns att köpa i ASICS Flagship store på Hamngatan 15 i Stockholm, på asics.se och i utvalda sportbutiker runt om i landet. Här är ett litet urval av kollektionen:

Träningskläder Asics Sportbehå Träningskläder asics shorts Träningskläder asics top Träningskläder asics byxor Träningskläder asics t-shirt Träningskläder asics shorts Träningskläder asics skor

Visited 14 times, 1 visit(s) today