Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Footsteps från Kalifornien

skriv ut
Nu lanseras det amerikanska rödavinet Footsteps i samtliga Systembolagets butiker. En bärig cabernet sauvignon, direkt från Kaliforniens sol, varma vindar och tillbakalutade livsstil. Designen på boxen är inspirerad av “surfers lifestyle” i San Fransisco med Golden Gate i bakgrunden.

Footsteps Cabernet Sauvignon är ett klassiskt kaliforniskt vin med fyllig och intensiv bärsmak av svarta vinbär och ek. Eftersmaken är lång och rik. Vinet är ett givet val till informella, avslappnade sociala tillfällen både med och utan mat. Ett lätt vin som passar bra till både den som kanske inte riktigt fått smak på röda viner än men även till som redan hittat sina favoriter i vinhyllan.

Footsteps fungerar både till vitt och rött kött, gärna grillat. En härlig stek eller saftig hamburgare blir en perfekt matchning!

Det är mycket vin för pengarna och det är dessutom den enda boxen i sin prisklass från USA gjord huvudsakligen på cabernet sauvignon som är den stora innedruvan i Kalifornien just nu. Designen är inspirerad av livet i Kalifornien i klassiskt 50-60-talsmanér.

Artikelnr: 2435

Pris: 229 kr

Bild och text – Marlene Rindå Jikita

Visited 18 times, 1 visit(s) today