Du i Fokus
Mat & Dryck

Rödbetshummus – gott till grillat

skriv ut
4 portioner
  • 250 gr skalade rödbetor (förkokta)
  • 1 burk (ca 230 gr) avrunna kikärtor
  • 1 msk olja
  • 0,5 dl sesamfrön
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk spiskummin
  • salt
  • peppar
Gör så här:

Hacka rödbetorna grovt. Mixa rödbetor, kikärtor, olja, sesamfrön, spiskummin och vitlöken till en slät massa. Smaka av med salt och peppar.

Servera gärna med något gott från grillen.

För er Viktväktare:

Points: 9 P för hela satsen

Personliga Points: 9-15 PP för hela satsen

Mitt WW: Grön 4, Blå 2 för hummusen per portion.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 57 times, 1 visit(s) today

Ett svar på ”Rödbetshummus – gott till grillat

Kommentarer är stängda.