Du i Fokus
Mat & Dryck

Melonsallad med havreris och fetaost

skriv ut
4 portioner
  • 100-150 gr bladspenat
  • 1 stor röda lök
  • 1,3 dl okokt havreris (ca 120 gr)
  • 1/2 galiamelon
  • 200 gr fetaost
  • 250 gr plommontomater
  • ca 20 svarta oliver
  • 1-2 msk olivolja
  • salt
  • peppar
Gör så här:

Tillaga havreriset enligt instruktioner på förpackningen. Dela plommontomaterna på hälften, finhacka löken, tärna melonen och blanda ihop dessa samt alla de andra ingredienserna i en stor skål. Smaka av med salt och peppar.

För er Viktväktare:

Points: 25 P för all sallad om man använder apetina salladsost 3% och 1 msk olja.

Personliga Points: 14-25 PP för all sallad om man använder apetina salladsost 3% och 1 msk olja.

Mitt WW: Grön 29, Blå 29, Lila 17 för all sallad om man använder apetina salladsost 3% och 1 msk olja.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 21 times, 1 visit(s) today