Quesadillas med rostbiff
1 portion
- 2 tortillabröd (medium)
- 2 skivor rostbiff
- 1/4 lök
- 25 gr färskost (gärna pepparrot)
- 1/2 msk ketchup
- 1/2 dl riven ost
Gör så här:
Skiva löken. Bred färskost och ketchup tunt över bägge bröden. Lägg rostbiff och lök på ett av bröden. Strö över den rivna osten och lägg den det andra brödet ovanpå och tryck till. Värm i torr stekpanna på hög värme tills brödet får färg men inte bränns. Ha koll!
Skär i bitar och servera direkt med tex en sallad.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 14 P, om man använder Philadelphia Light och riven ost max 10%
Points: 16 P, om man använder Philadelphia Light och riven ost max 10%
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 976 times, 1 visit(s) today
Pingback: Matsedel v 16 – påsk!
Pingback: Matsedel v 24