Quesadillas med rostbiff
1 portion
- 2 tortillabröd (medium)
- 2 skivor rostbiff
- 1/4 lök
- 25 gr färskost (gärna pepparrot)
- 1/2 msk ketchup
- 1/2 dl riven ost
Gör så här:
Skiva löken. Bred färskost och ketchup tunt över bägge bröden. Lägg rostbiff och lök på ett av bröden. Strö över den rivna osten och lägg den det andra brödet ovanpå och tryck till. Värm i torr stekpanna på hög värme tills brödet får färg men inte bränns. Ha koll!
Skär i bitar och servera direkt med tex en sallad.
För er Viktväktare:
Points: 13 P, om man använder Philadelphia Light och riven ost max 10%
Personliga Points: 13 PP, om man använder Philadelphia Light och riven ost max 12%
Mitt WW: Grön 11, Blå 11, Lila 11, om man använder Philadelphia Active och riven ost max 12%
SMartPoints Flex: 11 SP Flex om man använder Philadelphia Active och riven ost max 12%.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 908 times, 1 visit(s) today
Pingback: Matsedel v 16 – påsk!
Pingback: Matsedel v 24