Potatissallad med smak av Asien

skriv ut
4 Portioner
  • 1 kg potatis
  • 1 rödlök
  • 200 gr matlagningsyoghurt
  • salt
  • peppar
  • 1-2 msk srirachasås
  • 1 kruka koriander
Gör så här:

Tvätta och skala eventuellt potatisen, vi använde färskpotatis med skalet på. Koka potatisen i saltat vatten, låt svalna och skär i mindre bitar.

Hacka koriandern och löken. Blanda yoghurt, srirachasås, koriander och lök. Vänd ner potatisen och smaka av med salt och peppar.

Servera med något gott från grillen.

 

För er Viktväktare:

Mitt WW: Grön 26, Blå 24, Lila 1 för hela satsen om man använder Larsas fettfria Yoghurt och 1 msk srirachasås.

 

 

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita