Du i Fokus
Mat & Dryck

Picklad rödlök

skriv ut
Picklad rödlök
  • 1 stor rödlök
  • 1/2 dl socker
  • 1/2 dl ättika 12%-ig
  • 1 dl kokhett vatten hett vatten
Gör så här:

Dela löken på hälften och skiva den tunt. Lägg den i en burk. Bland socker, ättika och vatten, tills sockret lösts upp. Häll över löken, täck över/förslut och låt stå och dra en stund.

Ha som tillbehör till tex grillat, burgare eller på buffébordet.

För er Viktväktare:

Points 0 P för hela satsen, om man använder sötningsmedel istället för socker.

Personliga Points 0 PP för hela satsen om man använder sötningsmedel istället för socker.

Mitt WW: Grön 0, Blå 0, Lila 0 för hela satsen om man använder sötningsmedel istället för socker.

Smartpoints Flex: O SP för löken om man använder sötningsmedel istället för socker.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 9 times, 1 visit(s) today

Ett svar på ”Picklad rödlök

Kommentarer är stängda.