Du i Fokus
Mat & Dryck

Picadeli Quorn – mer veganskt i salladsbarerna

skriv ut
Picadelis lättillgängliga salladsbarer har gjort succé och är en självklar lunchlösning för många som vill ha en snabb, god och hälsosam måltid. Nu introduceras Born to be Quorn, för alla som vill ha ett gott veganskt alternativ.

– Quorn passar perfekt i Picadelis salladsbarer, vårt protein är inte bara gott utan också bra för både dig och planeten, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

I mitten av mars lanserades Quorn i Picadelis salladsbarer över hela Sverige. Första produkten ut är en helt ny Chicken Style-produkt utvecklad exklusivt för Picadelis salladsbarer – Born to be Quorn. Det är en helt vegansk tärnad bit med BBQ-kryddning.

– Vi är övertygade om att det här blir en riktig lunchfavorit. Det är en populär smaksättning som är lätt att mixa med övrigt sortiment, och de tärnade Chicken Style-bitarna är en omtyckt och välbekant form hos konsument sedan tidigare, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Hälsosam mat som är tillgänglig för alla

Quorn har redan i dag ett brett sortiment populära Chicken Style-produkter och kommer rulla ut fler nyheter framöver. Genom att teama upp med Picadeli gör Quorn det lättare för svenska konsumenter att välja ett hållbart protein oavsett om de ska laga mat hemma eller köpa en snabb sallad.

– Vi har visat att snabbmat kan vara hälsosam, vårt stora fokus nu är att minska klimatavtrycket för maten du äter. Picadeli har sedan starten erbjudit plantbaserade alternativ och idag är 70 procent av utbudet veganskt och 90 procent lakto-ovo-vegetariskt, säger Frida Bresander, Marknadschef Picadeli Sverige.

Testpatrullen har smakat “kycklingen” och konstaterar att det är svårt att känna skillnad. I en blandad  sallad med dressing är det nästan omöjligt att skilja qourn från kyckling. Vi ger Quorn och Picadeli tummen upp!

Born to be Quorn är veganska bitar med BBQ-smak, och finns exklusivt i Picadelis salladsbarer och restauranger i Sverige.

 

 

Text Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

 

Visited 22 times, 1 visit(s) today