Du i Fokus
Mode & Skönhet

Sloggi Shore – sommarens badkollektion

skriv ut
Sloggi Shore är varumärkets andra badkollektion i resan mot att befria kvinnor från obekväma badkläder. Årets kollektion är gjord i återvunnet material och kombinerar strandsäker stil med funktion – vilket resulterat i badkläder som ger stöd utan skaviga spännen och byglar.

Oavsett om du är en badkruka, en äventyrslysten surfare, den som föredrar solstolen eller snarare trivs som fisken i vattnet så har sloggi Shore allt du behöver för ett bekvämt och stilsäkert beach 2022. Den mångsidiga kollektionen är inspirerad och döpt efter havets tropiska fiskar och kommer i en rad olika stilar och passformer. Med en blandning av sportiga, vändbara och stilrena plagg i såväl färgglada tryck som enfärgade dovare toner.

Det stretchiga, snabbtorkande och hållbara materialet i badkläderna är tillverkat från återvunna plastflaskor. Solskyddsfaktor UPF 50 skyddar mot UV-strålar och Creora® Highclo-tekniken gör badkläderna och dess passform håller längre. Utöver badkläderna så innehåller kollektionen även en sarong för att komplettera och skapa den perfekta strandlooken.

Kollektionen innefattar sju olika produktserier som lanseras i storlekarna XS-XL och består av baddräkter, bikinis, UV-tröja och sarong i flertalet olika färger och mönster. De olika delarna från kollektionen kan enkelt mixas och matchas för att skapa den strandlook som passar din kropp bäst.

Läs mer om hela kollektionen på se.sloggi.com.

sloggi Shore finns i butik från och med 15 mars och priset ligger mellan 199 kr och 699 kr.

 

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 10 times, 1 visit(s) today