Du i Fokus
Mat & Dryck

Fredagskockens krämiga färskpotatissallad

skriv ut
4 portioner
  • 400 g kokt färskpotatis
  • 2 salladslökar
  • 1 citron
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl kapris
  • 1 dl finstrimlad basilika
  • salt och svartpeppar
Gör så här:

Skiva den kokta potatisen och finstrimla salladslöken. Riv det yttersta skalet av citronen fint och blanda med crème fraiche, kapris, basilika, potatis och salladslök. Smaka av med salt och svartpeppar.

Servera gärna till kryddiga korvar från tex Lönneberga

För er viktväktare:

Points: 8 P för allt om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.

Personliga Points: 0-8 PP för allt om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.

Mitt WW: Grön 10, Blå 8, Lila 0 för allt!

SmartPoints Flex: 8 SP Flex för hela satsen om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.

Recept –  Fredagskocken, Bild – Lönneberga

Visited 358 times, 1 visit(s) today